Neem direct contact op!
0161-431422

Keukenrenovatie Breda

Keukenarchitectuur Midden Brabant is dé specialist op het gebied van keukenrenovatie in de omgeving van Breda. Wij renoveren, ontwerpen en bouwen al meer dan 37 jaar keukens in het hogere segment van de keukenbranche. Daarbij maken onze vakkundige medewerkers altijd gebruik van keukenmeubelen en -materiaal van de beste kwaliteit. U heeft bij ons de keuze uit keukens in uiteenlopende stijlen. Geeft u de voorkeur aan een romantisch en klassiek ontwerp of een strak en modern design? Keukenarchitectuur Midden Brabant kan alles voor u creëren. Bij uw keukenrenovatie in de buurt van Breda is onze ervaren en gespecialiseerde renovatie afdeling u graag van dienst.

Keukenrenovatie nabij Breda: persoonlijke aandacht

Iedere klant van Keukenarchitectuur Midden Brabant krijgt bij een keukenrenovatie nabij Breda persoonlijke aandacht. U staat bij ons altijd centraal en u kunt exact aangeven wat u allemaal van ons verwacht. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw wensen waarheid worden. Voor renovatie kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Reparatie van hang- en sluitwerk
  • Vervanging van het keukenwerkblad
  • Vervanging van een keukenmengkraan
  • Spuiten van keukenfronten
  • Complete renovatie

Keukenarchitectuur Midden Brabant werkt voor keukenrenovatie in Breda en omgeving samen met professionele onderaannemers. Zodoende kunnen wij alle renovatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Heeft u interesse in onze producten en diensten? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom aan de Phantom 2 in Gilze of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op: 0161-431422. Wij raden u ook aan om onze aanbiedingen scherp in de gaten te houden.

Waar kunt u ons vinden?

bekijk deze collectie bekijk deze collectie bekijk deze collectie
Keuken en interieur op maat

Bij Keukenarchitectuur midden brabant heeft u de mogelijkheid om buiten het bestaande programma uw keuken of interieur geheel op maat te laten vervaardigen, van zeer strak, design en modern tot landelijk/ klassiek. Omdat alles op maat kan worden besteld en wordt gemaakt zijn we niet gebonden aan standaardmaten; alle breedte-, diepte- en hoogtematen zijn mogelijk. Er wordt voor de inrichting van de (keuken-)kasten gebruik gemaakt van de modernste en nieuwste materialen en technieken.

Fronten van de beste hout (-fineer) in vele kleuren en structuren, in kunststof afgewerkt of juist (hoogglans) gelakt. Bijna alles is mogelijk. Geheel naar uw wens vervaardigd van de beste materialen.

Omdat de keuken tegenwoordig een onderdeel van de gehele woonruimte is geworden is de stijl en uitvoering uitstekend door te voeren naar de woonkamer. Maar ook kasten voor de slaapkamer, inloopkast of gaderobe zijn geheel op maat en naar uw wens te maken.