Neem direct contact op!
0161-431422

Keuken Oisterwijk

Een keuken van hoogwaardige kwaliteit vindt u in de buurt van Oisterwijk bij Keukenarchitectuur Midden Brabant. Wij zijn al ruim 37 jaar werkzaam in het hogere segment van de keukenbranche. Bij het ontwerp en de bouw van keukens maken onze professionele werknemers altijd gebruik van de sterkste en mooiste materialen. Ook onze keukenmeubelen zijn natuurlijk van hoogwaardige kwaliteit. De diverse meubelen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen. Van romantisch en landelijk tot modern en strak. Bent u in de omgeving van Oisterwijk op zoek naar een specialist voor het ontwerpen en monteren van uw keuken? Zoek dan niet verder en breng een bezoek aan de showroom van Keukenarchitectuur Midden Brabant!

Keuken nabij Oisterwijk van zeer hoge kwaliteit: Keukenarchitectuur Midden Brabant

Een keuken van Keukenarchitectuur Midden Brabant, gevestigd nabij Oisterwijk, is van zeer hoge kwaliteit. Wij zorgen graag voor een exclusief en bijzonder design van de keuken, maar ook de functionaliteit en het gebruiksgemak vinden wij belangrijk. Bij keukens van topmerken als SANTOS, RATIONAL en KAB-design hoeft u daar niet aan te twijfelen. Ook de apparatuur die wij inbouwen in uw keuken is het allerbeste en mooiste wat u op dat gebied kunt wensen. Onze collectie bestaat hoofdzakelijk uit hoogwaardig materiaal van A-merken. Kom voor een nieuwe keuken of keukenrenovatie in de buurt van Oisterwijk naar Keukenarchitectuur Midden Brabant. Onze showroom is gevestigd aan de Phantom 2 in Gilze. Telefonisch zijn wij ook bereikbaar: 0161-431422.


Waar kunt u ons vinden?

bekijk deze collectie bekijk deze collectie bekijk deze collectie
Keuken en interieur op maat

Bij Keukenarchitectuur midden brabant heeft u de mogelijkheid om buiten het bestaande programma uw keuken of interieur geheel op maat te laten vervaardigen, van zeer strak, design en modern tot landelijk/ klassiek. Omdat alles op maat kan worden besteld en wordt gemaakt zijn we niet gebonden aan standaardmaten; alle breedte-, diepte- en hoogtematen zijn mogelijk. Er wordt voor de inrichting van de (keuken-)kasten gebruik gemaakt van de modernste en nieuwste materialen en technieken.

Fronten van de beste hout (-fineer) in vele kleuren en structuren, in kunststof afgewerkt of juist (hoogglans) gelakt. Bijna alles is mogelijk. Geheel naar uw wens vervaardigd van de beste materialen.

Omdat de keuken tegenwoordig een onderdeel van de gehele woonruimte is geworden is de stijl en uitvoering uitstekend door te voeren naar de woonkamer. Maar ook kasten voor de slaapkamer, inloopkast of gaderobe zijn geheel op maat en naar uw wens te maken.